A tak mne zavřeli
A tak mne zavřeli
do nejtemnějšího žaláře
ke zlomenejm srdcím
do sekce Beznaděj
- Slunce mi zastřeli,
jsem teď bez záře
a pomalu se dusím,
však jizvy už nepálej
A tak mne zavřeli
a náhle vím,
že už nejsem
jednou z nich
Chtěli mne zlomit
- nejspíš i zlomili
a zbyl jen stín
bloudící trsem
černejch slunečnic
Přečteno 406x
Tipy 21
Poslední tipující: ilona, Madanik, Judita, Gabrielle, James Libustka, excited, Petbab, Niky88, Live to fight, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)