Pracovní sobota
stavěli jsme sámošku
v akci Zet
(bylo nás pět)*
ostatní se flákali
že sbírali obaly
a vozili je na smeťák
neposlech jsem maminku
bych se taky ulíval
vyhřez jsem si plotýnku
doktor mě pak omýval
Měl jsem tenkrát doma sedět
nebo aspoň v pajzlu
záda mám teď v hajzlu
*já, Éda Kemlink, Bejval Antonín, Pepek Zilvar a Čeněk Jirsák
Pozn. Pokud by vám to někoho připomínalo, jde o podobnost čistě náhodnou - pouhá shodu jmen.
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, ZUMKA, JA.RO., CULIKATÁ, René Vulkán
Komentáře (0)