Falešná
Pro tebe
obloha z korálků na kouzelný náramek
rozpadla se na pár
usmolených kamenů
do kapek deště
lživá slova
vpila inkoust z husích brků
na stole dvě sklenice
jedna plná vína
druhá vykuchaná zaživa
na monitoru můra
leští si křídla
smáčená nocí
zapomíná na ulice
a petrolejové lucerny
v hrudním koši Jiráska
vzdychá arytmií tmy
zlomená tykadla
babím létem
Paříž usíná šampaňským
smoč rty
můj milý
falešná milenko
dnešní půlnoci
Přečteno 388x
Tipy 26
Poslední tipující: Jana M., Elisha, CORONATION, labuť, zenge, malá slečna, Krahujec, dream in emptiness, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)