Špatná statika
Chtěli jsme dům vysoký,
co dosáhne nad mraky,
zůstaly nám jen úroky
a z budoucnosti rozpaky.
Zbyla nám bouda chatrná
a přes zdi na nás fičí.
Chyba je zcela patrná,
však čí je? Radši ničí.
Mělké základy ze slibů,
ze sladkých lží zdi celé,
dům se ocitl v pohybu,
jsme špatní stavitelé.
Až spadne chatrč vratká,
nezbyde, co nás pojí.
Vezmem to prostě zkrátka
a půjdem cestou svojí,
ale už každý sám.
Přečteno 328x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, hauskaa, Mario de Janiero, Zorenka Ježková, susana načeva, Strixa, James Libustka, NikitaNikaT., Zayo, dream in emptiness, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)