Dům
Anotace: ... z prachu vzpomínek "dům" nepostavíš ...
Prázdná místnost.
Jen ona
A odporný pavouk
V rohu pokoje.
Hlava plná neutichajících myšlenek.
A srdce pukající
Bolestí, jenž
Zůstalo samotné.
Pavouk spouští se
K dívce bledé.
Její jemné ruce
Pavučinou pohladí.
Letmo se dotkne
Její kůže a
Jedním kousnutím
Promění její smutek v žár.
Oheň uvnitř těla pálí
A svírá její srdce,
Tak jako myšlenka
Na Tebe.
Srdce spálené, nikdy se nezacelí. Jak by asi taky mohlo. Z prachu vzpomínek „dům“ nepostavíš.
Přečteno 366x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, ilona, Niky88, Jiná, Žqáry, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)