René, myslím že v tomhle případě máš pravdu :) Ale já jsem na jednu stranu děěěsně línej tvor a na druhou stranu děěěsně nostalgicky založenej (nebo jak to říct?) a přece jen... Po těch letech už se mi nechce nic moc měnit :) Alespoň ne tady a teď :) Ale sama uznávám, že je to plný zbytečné "omáčky" :)
03.09.2010 23:56:00 | Babu-ssi
Má to myšlenky, obsah a přináší sdělení.
Jestli si můžu dovolit vlastní (neprofesionální) názor, tak by básni slušelo trochu zeštíhlet. Nechat důležité slova, verše a vymazat méně důležitá. Hledat kratší a méněslovná vyjádření při zachování obsahu. Dostane to větší spád.
03.09.2010 21:42:00 | René Vulkán