O samotě
Anotace: Občas přemýšlím, jestli stojí ty hezké chvilky, za pozdější zklamání.
Sbírka:
Peří
Někdy připadaj mi lidé na obtíž,
dělají ti kamarády a podporu,
a po čase, když zvedneš oponu,
zjistíš, že je rychle ztratíš.
Faleš v hlase a v obličeji,
ničí ti náladu a pohled,
na svět, co dbá jen na vzhled,
a kašle z vysoka na své okolí.
Kdybych tak žil o samotě,
někde, kde mě nikdo nezklame,
kde mě nikdo srdce neláme,
zas byl bych jak kůl v plotě.
Teď otázka ve vzduchu visí,
jestli stojí s lidmi býti,
nebo jak vlk o samotě výti,
odpoveď je mi stále cizí...
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Matty09
Komentáře (1)
Komentujících (1)