Stín ruin
Jsem ruina toho, kým jsem byl,
jsem prach a déšť mne včera smyl.
Co zbylo ze mne, řeka nese v dál,
už nemám, čeho bych se vzdal.
A hlavou jedna věta zní...
"Proč žiješ, když jsi stín?"
Stín vlastních ruin.
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: humus, Severka, CULIKATÁ, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)