Gilotina
Anotace: Stříbrná dáma pozvedá svůj meč
Sbírka:
Ztrácím tě
Nikdy jsi nemyslel
na to jak chceš umřít
Snad jen okna utěsnit
na závory zavřít
Ne s rukama za zády
čekat vkleče na svítání
Jako malé dítě plakat
prosit o smilování
Soucitu se nedočkáš
od ocelové víly
Zavři oči zatni pěsti
šetři na zpěv zbytek síly
Do náruče vezme tě
chladnokrevná žena
Usneš jako batolátko
tiše jako pěna
Pochová tě vlídné dřevo
Obemkne tě slámy klín
Všichni chceme tvoji spásu
Svlékneme tě z vin
Už se neboj bídných nářků
naše paní ví co dělá
Čeká na tě zástup pávů
pole louky voda bílá
Neboj se...
Je něžná...
Smrt gilotinou
Přečteno 613x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, susana načeva, Bella.
Komentáře (4)
Komentujících (4)