Anotace: No, co říci více...Asi tak se cítím
Elí někomu na tom, abys procitla záleží určitě. Proti komu by mělo srdce bojovat? Proč by vůbec mělo bojovat proti někomu? Proč nebojovat za něco? Za lásku, svobodu, za krásu, za to, že smíš být sama sebou. Utni mysli to hlodání, vím že to nejde snadno, ale zkus to sluníčko. Prosím, Elennko …
Jinak je moc krasna, ST
19.09.2010 21:56:00 | Alien.v.v.s.