Anotace: ...............
Zklamání je jedna z nejhorších věcí, které k lidem můžeme cítit, bohužel neustále zklamávají!!! ST ta báseň je nádherná!!!
07.09.2010 14:28:00 | Anye
Dobře ti rytmus šlape, tak akorát a příjemně k obsahu, zmírňuje pocit hořkosti z něj...
07.09.2010 08:49:00 | Špáďa
Až emoční dílko, plné upřímnosti, snad jiskřičky naděje, která snad ještě zahřeje... ST! srdeční, citlivé, smutné, ale dobře podané. Obraty se mě upoutaly, vzpomněla jsem na minulost... ale tu už nevrátím a lidi předělat nelze, pokud oni sami nechtějí.
07.09.2010 08:33:00 | NikitaNikaT.