Nevědoucí ...
Otevřít srdce měla by,
jenže to ona neumí.
Bojí se totiž, že o něj příjde.
Zase se ocitne v citové bídě.
Tak zahodí malá vyznání.
Pak lituje a pláče do dlaní.
Tuší, že se jiná nevrátí
proč jí říkat něco, co ona zatratí.
Jak svou chybu napravit ?
Má i ona city projevit ?
Má i ona srdce dát ?
Může mu věřit ? Že není její kat ?
Už to jednou udělala.
Dlouhou dobu potom proplakala.
Má to tedy znovu udělat ?
Má mu věřit, že jí má rád ?
Jak se má ta dívka zachovat ?
Zkuste ji někdo odpověď dát ?
Přečteno 349x
Tipy 14
Poslední tipující: Severka, nejsembásník, Psavec, Gabrielle, Mbonita, Matty09, malá slečna, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)