Pád
Sluncem nabitý den,
Projasnil mou černou duši.
Byl to však jen sen,
A moje srdce už něco tuší.
Slunce obléká se do tmavého kabátu.
A Měsíc odhaluje svou tvář.
Život prý odevzdává se tu,
A můj vnitřek ztrácí tu pravou zář.
Poslední myšlenky derou se hlavou,
Tak rychle jako slova z úst vyřknuta
Divokou skálu přestává mé váhavé postávání bavit. Přivolává silný vítr, hromy, blesky a já leknutím padám dolů volným pádem k nekonečné svobodě.
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Špáďa, CULIKATÁ, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (1)