Nee,tohle je:
1)Když chceš potěšit patolízaly, tak možná.
nebo:
2)Nebo nějaký zvláštní druh zamyšlení který nemůžu pochopit.
A druhá možnost je kravina takže se přikláním k té první.
Tobě tyhlety lidi napíšou "Oh, velkolepé zamyšlení" i když napíšeš "fazole".
Tohle je další z tvých děl bez nějaké známky jakékoliv hodnoty!
09.09.2010 16:13:00 | Corsica