Odcházíš
Anotace: umírá mi člověk z rodiny, takže nehledejte rým ani moudro, ale pocity...
Ty víš,
že budeš mi chybět,
ale ted,
nedokážu myslet na rozloučení,
i když se blíží,
smrt je neúprosná...
Dokud dýcháš,
to mi stačí,
ale až přestaneš,
hned to poznám,
až srdce se zastaví,
slzy se rozproudí...
Já vím,
že musíš,
všichni musíme,
někdy chceme,
někdy se bojíme...
Sbohem...
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: L., Bíša, teniska, CULIKATÁ, Dev_LATea_princess, Kapka, Mbonita
Komentáře (5)
Komentujících (5)