Potichu ...
Anotace: ...potichoučku...našlapuje...deprese...
Potichu jako kočka
vkrádá se deprse
v temném stínu si počká
jako černý závoj snese se
polapí Duši velmi rychle
a zničí všecky sny
všecka láska z těla prchne
lhostejnost a pláč nastoupí
je silná a mocná a dobře to ví
nezná slitování ani soucit
alkohol ji jen umocní
nejde se ji zbavit
zůstává po ní prázdný pocit
a mocná touha Duše....jinou Duši ranit
Přečteno 397x
Tipy 17
Poslední tipující: Divoženka1, vodnař, Psavec, Gabrielle, Strixa, Churry, labuť, Bíša, CULIKATÁ, Petbab, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)