tak klidně ´´spi´´
Všechno po čem toužíš tady máš....
přesto nejsi vůbec šťastná.
A kolik šťastnejch lidí vlastně znáš?
O kolika šťastnejch lidech víš?
Ale přesto o tom pořád sníš.
Nic takovýho jako štěstí není,
tak nemysli, že se to někdy změní.
To ti říkali už jako holce malý
´´přestaň snít, pak se to na tebe všechno svalí.
Přetaň snít a začni žít!!!
Na sobě ti vůbec nezáleží
a na kterých ti zaleží, tak ty to ani neví.
Pak přijde ti zbytečný tu dál být,
když zjistíš že u nich to tak není.
Nejsou tu pro tebe, tak jako ty pro ně,
jsou tu jenom pro sebe.
To ti řeknou do očí a tobě z toho zaskočí.
To že tu jsi pro ně .........je jim jedno.
TAK ´´SPI´´ KLIDNĚ.
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, CULIKATÁ, Babu-ssi
Komentáře (1)
Komentujících (1)