ODCHÁZÍM
Anotace: Tuhle jsem napsal,když mi zemřel kamarád.A jeho máma to nechala číst na pohřbu.
Odcházím
a za sebou nechávám jen stopy ve sněhu.
Odcházím
a naposledy se otáčím z druhé strany na břehu.
Odcházím
a bledne mi tvář.
Odcházím
a naposledy vidím sluneční zář.
Odcházím
a kapka slzy stéká.
Odcházím
a vedle mě teče řeka.
Odcházím
a nevím kam.
Odcházím
a na vždy budu sám.
Odcházím
a už se nikdy nevrátím.
Odcházím
......snad vzpomínky neztratím.
Přečteno 413x
Tipy 17
Poslední tipující: Jin&Jang, Niky88, Divoženka1, Elisha, Myrja, Psavec, zelená víla, Strixa, Gabrielle, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)