Sněhem pohřbená
Tráva je vyschlá,
listy padají, protože
stromy pláčou.
Ulehám do vzpomínek,
země mě pohlcuje a
táhne mě ,podává mi ruku.
Sníh padá,
zmaruje naší vinu.
Tóny větru hladí naše uši.
Dávají poslední naději-
poslední objetí a lásku.
Mráz odpojuje naší mysl,
nemyslíme a odcházíme.
Komentáře (0)