Zaplatila jsem si za něco co nemám..
Anotace: chci se odstěhovat
Zaplatila jsem si za zábavu,
ale nesměju se..
Napila se vody,
ale neuhasila žízeň..
Narodila jsem se pro život,
ale mám pocit, že jen přežívám..
Chtěla bych se smát, uhasit žízeň
a žít..
Já se chci přestěhovat do nebe..
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeronym.
Komentáře (0)