Nic není opravdové
Anotace: psaná ve chvíli, kdy mi bylo opravdu dost mizerně..
Nic není opravdové,
jen bolest je skutečná
i láska je jen iluze
hloupá a zbytečná.
V tomto krutém světě,
připadám si ztracená,
jsem tu jen na obtíž,
neschopná a nechtěná.
Smutek drží se mě stále,
vše dobré v zlé se mění
a největší chybou v mém životě,
bylo zřejmě moje narození.
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)