Sirény
Ten zpěv tě vábí.
Tvá loď se řítí
jen do záhuby.
Narazíš přídí.
Voda chce zabít
za tónů hudby.
Mlžná skaliska
-velice zrádná-
Sirén libý zpěv
neslyší panna.
Vzpomíná víska,
žes nepřijel zpět.
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jozef Bojanovský, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)