Zlatonosná řeka
Anotace: http://www.astro.cz/apod/ap050515.html
Zlatem se natírám
což není málo
oči pak zavírám
aby nevzplálo
modravým plamenem
v mých zřítelnicích
zlaceným ramenem
setřu z hořících
tváří dvě z plazmatu
slzy, jež sklení
pro ně již návratu
do očí není
v srážce dvou hvězd jsem se
vykoupal zrovna
lázni mé z recese
se nevyrovná
v řebříčcích na jmění
nikdo zdaleka
zlatonosná pění
se z dvou slz řeka
těla břeh ze zlata..
jakmile očí
kolize přehřátá
explozí končí
jen slzy zůstaly
na místě děje
naštěstí nevzplály
ty dvě krůpěje
Přečteno 279x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Gabrielle, ilona, Lota, isisleo, Elisha, Jiná, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)