Zavři oči a uvidíš co přijde
Anotace: nestane se nic, co by ti mělo přijít zvláštní..
Mrkla jsem a otevřela oči,
ale svět byl pořád stejně hrozný.
Zavřela jsem tedy oči na delší dobu,
ale když sem je otevřela,
zmizeli všechny které jsem milovala.
Zavřela jsem oči navždy
a najednou to bylo všem hrozně líto..
Přečteno 390x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Kwítko, Jeronym., jedam, Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, efeeez, nella, Maranatha, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)