První polovina básně je stejná, jako Tvoje dvě předchozí dílka - vypsání pocitů a celkem o ničem. Ale za tu druhou polovinu, začínající "Pes zaštěkal v dálce" máš ten tip, protože tahle část má něco do sebe a má snahu vyjadřovat.
Podle předchozích anotací soudím, že Tě hodnocení nezajímá - budiž, ale podle mého názoru nepíšeš tak špatně; jenom tý dílka třeba nezveřejňuj hned a všechny. Zkus vybrat ty, které se ti zdají něco víc než jenom vypsání z pocitů, a jak píšu, může to být i za delší čas. Já některé svoje věci zveřejňuju třeba po půl roce ;)
19.09.2010 21:10:00 | J.U. Ray