Končím
Anotace: když člověk necítí důvod své existence..
Koukám na mraky,
na slunce se zahalenou září,
na zídce sedím, nečekám zázraky,
dost mám svých ulhaných tváří.
Koukám nahoru, z nebe padá déšť,
smývá z tváře bolest mou,
svůj kámen už nezvládám dál nést,
chci skočit a na vše zapomenout..
Nechci stále doufat jen,
nechci čekaním dál pouze žít.
chci skončit tento i každý jiný den
a poprvé v životě být tam, kde mám být...
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Chašmodský, strašidýlko-střapatý, Lachailla, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)