V dešti
Anotace: není přeci z cukru...
S příchodem podzimu
stával v dešti
s kloboukem smeknutým
mokrému dni,
tvářil se jako by
dostal pěstí,
prý jeho úsměv
nosí štěstí.
V koupelně řezal si
večer žíly,
s nikým by slova
nepromluvil,
ani snad kdyby ho
múzy zpily,
ani snad kdyby ho
holí bili.
Byl by se nebránil
ani stětí,
jen kdyby lidé
pochopili,
jak každá kapka
k zemi letí,
počítá kolik
lásky dal jí
než odešla mu
bez deštníku
ta nejkrásnější
dívka z cukru.
Přečteno 284x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, Alfie, Vlk v rouše, jedam, CULIKATÁ, slečna.závist, E.deN, Psavec, malá slečna, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)