Sny.
Pláčem se lidská duše zalyká.
Co dělat sám dnes po setmění?
Hořkost a slzy kdekdo polyká,
na loži tvém spřízněná duše není.
Zavřu oči znavené,
hlavu složím do svých rukou,
tělo vlády zbavené,
mysl pustošená mukou.
Usínat i procitat,
snít svých snů snad dvanáctero,
...románem se mohou stát,
...Jitřenka mi půjčí pero.
Přečteno 253x
Tipy 18
Poslední tipující: Mbonita, zenge, Psavec, Květka Š., Lota, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Hazentla, Niky88, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)