Hořké sladkosti
Anotace: No, mám už něco vypité a poslouchám fajn skupinu. Tak čtěte...
Nic víc než slova
A nikdo se tak nechová...
On kašle vám na to
Když mu říkate zlato
Jen měl rád svůj klid
Ale nedopřáli mu ho mít
On kašle vám na vše
O co v životě jde
On má jen své slabosti
Takové hořké sladkosti
On kašle vám na to
Když na něj házíte bláto
Tak co po něm chceš
Je to přece troska a veš
On kašle vám na vše
A jen vyvolává pře
Tak nechte ho být
Jen má rád svůj klid.
Komentáře (7)
Komentujících (4)