Bestie
Anotace: pozoruju to celou noc..a není to příjemný...
Bojím se sám sebe,
stává se ze mne zvíře!
Bůh mi sliboval nebe
místo toho hniju tady, v té pekelné díře
Je ticho,
začíná bouře!
Přichází noc,
Probouzí ve mě zvíře!
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Manstein, Gabrielle, evilyn, Admen
Komentáře (0)