Poslední báseň
Poslední slova
poslední básně
jsou tak smutná
ale znějí tak krásně
Poslední verše
poslední sloky
skrývají smích
já dusím se vzlyky
Poslední nádech,
poslední slzy
život byl zlý
a tys umřel brzy
Poslední slova
poslení básně
život, smrt, láska
teď vidím to jasně
Přečteno 597x
Tipy 6
Poslední tipující: Caelos, Akitenshi-inu, Anýz, CULIKATÁ
Komentáře (0)