Anotace: (ne vždy co napíšete je skutečnost, avšak někdo se s tím může ztotožnit)
Hold máš smůlu,kdo mi párkrát okomentuje básně,ten už se mě nezbaví :-),pokud je ten komentík ze srdíčka a né z vypočitavosti,tak je to na celý život...Neboj budu se vždy vracet :-)
29.09.2010 21:11:00 | Danger
Pokud chceme být štastní,musí nám vždy něco chybět.
Baseň je krásně smutná,tak jak kapky na okně pomalu padají do nekonečna světa.
27.09.2010 19:34:00 | Danger
Někdy se i z pouhé fantazie stává rychle a zcela nechtěně realita..bohužel. Ale to se pak také většinou ani není za co omlouvat. Je to slzavé údolí, tenhle svět!
25.09.2010 13:31:00 | Chancer