Ono
Bdělé tělo
nevidělo
tíhy světa mříž
jen na bedrech
půli srdce spíš
nosilo si v uzlíčku.
A v těch dnech
kdy tvůj dech
navždy mříže sňal
tam na bedrech
uzlíček tělo rozmotal
a políbil jej pod víčky.
A pak když zhasl plamen svíčky
nad zavřenými víčky
stojíš
a
nevíš
co máš dělat.
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Šerák, Gabrielle, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)