Tvé dílko je hodně hloubavé a zamyšlenkové, trochu smutné, ale prostě život sám... cesta se někdy kříží, ondy rozchází hned na kraju. Kroky občas bývají nejisté, někdy máme chuť se várit. Jsme lidé a všecko si utváříme sami, přestože někdy tápeme a nalézt ty správné odpovědi a přátele, co nezradí, pomohou, podají ruku... je víc než těžké, tak jako milovat... nikdy nevíme dopředu, kdo to bude... a kdy to bude.
28.09.2010 11:20:00 | NikitaNikaT.
všechno chápeme lidsky.. říká se tomu - úhel pohledu.. tohle jsem si uvědomil, když se mění, podle mého citového rozpoložení
28.09.2010 03:27:00 | Petbab