Kvůli tobě
Anotace: Když máte na někoho zlost ,která přetrvává..
Vždycky budeš ta,
co pošlapala mé sny,
ta co poskvrnila čistou duši.
Nikdy už nebudeš ta,
co milovala peří z mých křídel,
ta co donutila vítr se klanět.
Cítím se tak špinavá,
jenom kvůli tobě zlatíčko.
Moje zlomená křídla,
kvůli tobě lásko.
Svírá se mi krk,
nemůžu dýchat a
jsem sama-
kvůli tobě , lásko.
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, annuska, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)