Anotace: pocitová...pořád ji mám rád...a ona to ví
hodně osobní..a bolest duše je jedna z nejtěžších a hojí se hodně dlouho.
líbí se mi.
28.09.2010 19:46:00 | Mbonita
hmm... tak tady se nějak nedá nic komentovat... prožité, nepřenosné, jako když víš a ona ještě ne... každopádně silné a nepopsatelné... kdo zažil, ví.
28.09.2010 17:17:00 | Žqáry
...:( aj waj, no, víš... tohle člověk musí jen přežít, s tím se moc pro tu chvíli nedá nic dělat..............můžeš se opít, můžeš se jinak otupit, ale nějakou dobu to bude takovýto; a může to být i rok třeba /mně se stalo i dýl/...............slib si, slib mně, že to přežiješ............................
a pak se něco objeví. ale nečekaně, fakt, až to nebudeš čekat. :) to budeš koukat.
:) čestný slovo.
28.09.2010 15:38:00 | pamp_elka
Bolavá a smutná básenka... nevím, co napsat. Nesmutni, život nám dáva aj bere, tak jako láska... je hezké, že máš stále rád, věř, že v koutku duši je to aj u ní... neznamená to, že když pominula láska... tedy cit milovat, že přestala mít ráda... nemiovat nezanamená nemít rád, ba naopak... jsou věci, které v nás zůstanou a víš proč? Protože láska přecik byla o tem hezkém, bo snad ne? Láska znovu za Tebou přinde, kdo ví, zdali to bude už ta... napořád...
28.09.2010 10:19:00 | NikitaNikaT.
Opravdová láska nikdy nezradí.Nebyla to ta pravá láska .Jednou potká věrnou dívenku a ta Tě neopustí.
28.09.2010 09:02:00 | jitka.svobodova