Naposled...
Anotace: Nevím co tohle má znamenat.:D;) Slova mě prostě napadaly při poslechu jedné skladby...
V mých snech
Budoucnost se v krvi topí
A duši upokojí
Vzpomínka na povzdech
Jenž z úst vyšel těžce
Naposled…
Sníš jako já
O zkáze nás všech?
Smyje hříchy, které poznal svět
A než zavřu oči po ten věk
Mám jednu prosbu
V níž žal a smrti skřek
Vystřídá klid, stoický klid…
Naposled…
Přečteno 342x
Tipy 14
Poslední tipující: Darkkitty, Bloodmoon, Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch, Agniezka, annuska
Komentáře (0)