Anotace: Nějak si sama se sebou v poslední době nevím rady a nemůžu se vyznat v sobě ani v tom, co cítím...
To každý přece v sobě má
to každý dobře zná
jak zlé Já se probudí.
Ale to přejde a dobré Já
zas z duše vzejde.
ST.
03.10.2010 21:19:00 | Paulín
Občas je těžké vyznat se v sobě samých. Někdy to horší JÁ nás překvapí a vypluje na povrch, ale naštěstí to DOBRÉ v nás se opět ozve a zase bude dobře.
Tímto si prošel asi každý z nás.... hledáním svého JÁ.
01.10.2010 11:25:00 | Tamara