Sobotní zábava
Hvězdy na nebi svítili,
pod stromy zamilovaní
se mazlili.
I tys mezi nimi byl,
pod kaštanem svou holku
prvně políbil.
Posilněn pivem,
panáky s rumem,
roste odhodlání.
V divokém tanci,
polonahá těla -
-ona by to taky chtěla.
Zábrany padají,
chceš na to jít honem,
kamarádům dáváš sbohem.
Do auta s ní usedáš,
jen pár kiláků,
už vidíš, jak si užíváš.
Sám ďábel Ti našeptává,
ona je tak žhavá,
dělej, přidej plyn...........
….....v pravotočivé zatáčce,
lemované kaštany,
vyhasly dva životy.............
Přečteno 331x
Tipy 20
Poslední tipující: Agniezka, Judita, mademoiselle secret, Gabrielle, Bíša, divoska_jaja, Divoženka1, Květka Š., Mbonita, Niky88, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)