Post koitus
***- nikdo mě nemá rád ... obzvláště po ránech ...
Hadí spirála
cigaretového dýmu
truchlí ...
nad náhrobkem
ubité noci
beze spánku
přemožené pudy
nad poraženým tělem
v údělu trubců
V zmuchlaném prostěradle
včerejších vášní
bez naplnění ...
agónie našeho neperspektivního vztahu
Armáda spermií
na hlavu poražena
zatímco bezcitné ráno
rosvěcuje život
novým dnem ..>
Tak zase někdy
.... lásko ...
*
----------------------
Jo chroustíku ... dobrý ... *
05.10.2010 15:21:00 | HarryHH