Holoubek
Anotace: Mizerna nalada...
Holoubek z šedi
Smutně se dívá
Na římse sedí
Svůj smutek skrývá
Ztratil svou lásku
Hrdličku bílou
Nemá svou lásku
Nemá svou milou
Sedí tam smutný
Nahlíží do nebe
"Osud ukrutný"
(já myslím na tebe)
.....
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, Labanda, 4LJFilip, Gabrielle, Čoki, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)