Nový život

Nový život

Zdály se mi krásné sny.

Jak o ruku mě požádál.
Jak šeptá sladké nesmysly
a já své ano zašeptám.

Místo prstenu kámen mi dal
ten kámen je věčný
namísto prstenu MILUJI TĚ ,zašeptal.

____________________________
Však musím udělat první krok.
Skočit a přeskočit svůj stín.
Teprve potom, jeho tvář znovu uvidím.


A budu moci nad vysokou horou,
žít život věčný s ním.
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Divoženka1, nejsembásník, Gabrielle, Skalsky Pavel, Unyle Pěl, Agniezka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel