Neznámý seznamy
V té krvelačné bestii
říkejme ji srdce,
to, co se nikdy nemýlí,
a v slzách tepe trpce
tam existují seznamy,
skryté a bez příčin
obsah jejich je neznámý.
A přečíst je je trestný čin.
Seznamy bolesti,
konkrétních hříchů,
pýchy a neřesti
a lživých smíchů
rudých kapek na rukou
nevinných andělíčků
co s peněžitou zárukou
škrábou tě po tělíčku
žhavým kuličkovým perem
u spánků s černým kvérem
zapisují tvá provinění.
A tady není
odpuštění...
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: bird225, CULIKATÁ
Komentáře (0)