Prázdnota
Anotace: Ten pocit prázdnoty zná každý z nás...
Sbírka:
Básně
Už Ti nemá co dát.
Zvláštní stav.
Nic jsi si od něj nevzal,
a on Ti už opravdu nemá co dát.
Je to prázdnota jako dopitá láhev, kterou někdo vyhodil.
Chceš probudit své city ale ony už nejsou.
Teď už víš, co je prázdno?
Ano.
Ten jediný pocit mi zůstal.
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: bird225, la loba, CULIKATÁ
Komentáře (0)