.
Povadlé noci
na zdraví připíjím,
kouřovou mlhou pocitů
rozsekaných myšlenkami
ve čtyři ráno
beztvaré nic
kterému nikdo nerozumí,
vtíravá melodie
zabitá tichem zastávky
čeká na první autobus
a jen opuštěná lavička
si zpocená rosou
protahuje
svá zvalchovaná záda ...
... a ví své ...
*
12.10.2010 17:13:00 | HarryHH
Všem moc děkuju :)
pro hanelem.: Já v to doufám. Chtěl bych to skloubit s bakalářskou prací, tak snad z toho něco bude...Sice to na to ještě asi neni, ale co už...zkusit se to může :)
10.10.2010 20:25:00 | chroust17