Příliš mnoho slov
Nenávist ve skle se odrážejíc,
strachem a samotou obklopená,
dopadá v kapkách slz do dlaní
-časem a smutkem unavená.
Nedbajíc rozsudku osudu svého
-toužící vzpomínek - povzdechne si,
nechala milence zhasnout svá těla,
pátrají ve tmě, bloudící kdesi.
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Roger, Lioness
Komentáře (0)