Strádání
Anotace: Ukázka druhé strany tváře
už zbyly jen holé stěny
v koupelně trocha pěny
mi připomínají světlou minulost
přes řeku jménem Láska most
i když slyším zvuky bytí lidského
chybí mi kus srdce mého, urvaného
urvaného lidmi vzdálenými i blízkými
s emocemi, pochybami i nechutně mrzkými
uvnitř jsem tak prázdný, umírající
s maskou na tváři úsměv ukazující
prázdný jako mé pokoje bez něhy a radosti
plní se věcmi z temnoty, nenávistí a zlostí
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: bird225
Komentáře (1)
Komentujících (1)