A my nevěděli
Za okny ticho
lámalo vazy korunám lip
v potrhaných alejích
jen na stolech stárlo pivo o trochu rychleji
každou minutou zdálo se plešatější
a grotesknější
jak bůžek lásky
ve Varšavském ghettu
nervózní hodiny odkapávaly desátou
po zakouřených zdech
a pojednou chyběl cit v rukou
skládače labutí z origami:
„kolik je vlastně potřeba slov
k úctě papírovým drakům
co neuletěly
a zemřely zadušením v postelích?“
A my nevěděli co říct
Přečteno 353x
Tipy 35
Poslední tipující: STIMPRE, Bíša, dream in emptiness, TetaKazi, la loba, NikitaNikaT., carodejka, modrá..., Princezna.Smutněnka, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)