dochází mi slova
Dochází mi slova,
možná i dech,
něco mě tíží,
kdesi na bedrech.
Dusím se,
vlastně ani nedýchám,
sám a s tebou
v minutě ticha,
usínám.
Prý odcházíš,
nechci vědět kam,
jen se dívám,
se slzami v očích se nezeptám.
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Aiury, kaktus, Antares, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)