bez úspěchu
Bez úspěchu,
ve spěchu,
prolétám životem,
jsem pasažérem i pilotem.
Čím blíž slunci,
tím ztrácím výšku,
místo štěsí,
hrabu se v písku.
V písku vlastních vpomínek,
pak hledám tebe,
chymérů,
zaltý kamínek
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Aiury, kaktus, la loba, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)